nav logistiek nav occasions nav garage

Busverhuur

Busverhuur

Bij onze busverhuurservice bieden we een veelzijdige vloot van voertuigen om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een groep vrienden wilt meenemen, extra ruimte nodig hebt voor bagage, of toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers vereist, wij hebben de juiste oplossing voor je.Bij onze busverhuurservice bieden we een veelzijdige vloot van voertuigen om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een groep vrienden wilt meenemen, extra ruimte nodig hebt voor bagage, of toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers vereist, wij hebben de juiste oplossing voor je.

  1. 9-persoons busjes: Onze 9-persoons busjes zijn perfect voor groepsuitjes, familie-avonturen of bedrijfsevenementen. Ruim en comfortabel, ze bieden voldoende zitplaatsen en zijn uitgerust met moderne voorzieningen om jouw reis zo aangenaam mogelijk te maken.
  2. Rolstoelbusjes: Voor diegenen die mobiliteitsuitdagingen hebben, bieden wij rolstoelbusjes met speciale voorzieningen om een comfortabele en veilige reis te garanderen. Deze voertuigen zijn ontworpen om rolstoelen gemakkelijk te kunnen accommoderen, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan reisavonturen.
  3. Bakwagens: Voor verhuizingen, zakelijk transport of andere situaties waarbij je extra laadruimte nodig hebt, hebben we bakwagens beschikbaar. Deze voertuigen combineren de functionaliteit van een bestelwagen met het gemak van een busje, waardoor je goederen eenvoudig kunt vervoeren, terwijl je toch comfortabel achter het stuur zit.

Ongeacht welk type voertuig je kiest, ons tarief blijft eenvoudig en betaalbaar. Voor slechts 115 euro per dag met 125 kilometer inbegrepen, en daarna slechts 0,40 euro per extra kilometer, geniet je van de vrijheid van reizen op jouw voorwaarden. Neem contact met ons op en ontdek welk voertuig het beste past bij jouw specifieke behoeften en plannen!

Het huren van een busje is een moeiteloos proces, zolang je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B. Of je nu een dagje uit plant met vrienden, een familie-uitstapje organiseert, of op zakenreis gaat, onze busjes staan voor je klaar.

Onze vloot van goed onderhouden voertuigen biedt niet alleen gemak en comfort, maar ook de flexibiliteit om jouw reisbehoeften te vervullen. Ontdek de vrijheid van reizen op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over kilometerlimieten.