nav logistiek nav occasions nav garage

Inlogformulier

Als u een inlog heeft om een rit te reserveren kunt u hier inloggen. -----------------------------------

Vliegveldtaxi

Airport direct is de ideale manier van vervoer naar vliegvelden. U en uw bagage worden bij u thuis opgehaald en u wordt tot bij de vertrekhal van het vliegveld gebracht. U begint lekker ontspannen aan uw vliegreis.

Reserveren

Aangeraden wordt tijdig te reserveren voor vertrek van uw vlucht. Bovendien bepaalt u zelf met wie u reist: alleen, met familie of vrienden. Hierbij geldt dat u wel vanaf één adres moet vertrekken. Bel voor uw reservering 0493-342342. Tot 4 personen worden per taxi vervoert, vanaf 5 personen met een busje.

Bagage

U mag net zoveel bagage meenemen als voor uw vlucht is toegestaan. Heeft u toch meer bagage,meldt dat dan tijdig bij ons. Wij vervoeren dat tegen een geringe meerprijs.

Retourrit

Een half uur na de verwachte aankomsttijd halen wij u op bij het "Meeting Point". Van de wachttijd is het eerste uur na de geplande ophaaltijd gratis. Voor elk kwartier daarna brengen wij u € 5,- in rekening.

 

Opstapplaats

Vliegveld

  Schiphol Zaventem Eindhoven Düsseldorf Charleroi Weeze Rotterdam Köln Bonn
Asten € 220,- € 250,- € 115,- € 200,- € 285,- € 150,- € 220,- € 265,-
Bakel € 220,- € 250,- € 115,- € 200,- € 285,- € 150,- € 220,- € 265,-
Deurne € 220,- € 250,- € 115,- € 200,- € 285,- € 150,- € 220,- € 265,-
Gemert € 220,- € 250,- € 115,- € 200,- € 285,- € 150,- € 220,- € 265,-
Helmond € 220,- € 250,- € 115,- € 200,- € 285,- € 150,- € 220,- € 265,-
Laarbeek € 220,- € 250,- € 115,- € 200,- € 285,- € 150,- € 220,- € 265,-
Someren € 220,- € 250,- € 115,- € 200,- € 285,- € 150,- € 220,- € 265,-

 

De bovenstaande prijzen zijn berekend op een enkele reis tot en met 8 personen, exclusief parkeergeld en wachttijd.

Rolstoelvervoer

Dagelijks vervoert Taxi Hebben B.V. talloze mensen die om welke reden dan ook niet in staat zijn om op eigen gelegenheid te reizen. Voor vervoer van of naar de arts, het ziekenhuis of het dagverblijf? U kunt te allen tijde een beroep doen op Taxi Hebben B.V..

Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor in aanmerking komt.

Onze moderne bussen zijn voorzien van een vier-punts vastzetsysteem voor de rolstoelen en voor elke passagier een veiligheidsgordel. Tevens zijn alle bussen voorzien van airconditioning.

Weekend-taxi

"Weekend vieren" met Taxi Hebben B.V. Gezellig samen op stap, en gegarandeerd veilig weer thuis! Taxi Hebben B.V. vervoert ieder weekend grote aantallen passagiers naar de diverse discotheken en andere uitgaansgelegenheden in de omgeving. Bij het boeken worden vaste afspraken gemaakt over de heen- en terugreis. Zo wordt gegarandeerd dat iedereen op de afgesproken tijd gebracht en gehaald wordt. Overbodige wachttijden behoren dus tot het verleden. Deze aanpak blijkt voor het uitgaanspubliek een toegevoegde waarde te hebben. Ieder weekend komen steeds meer aanvragen uit de Brabantse Peel en verre omgeving om op de vrijdag, zaterdagavond of zondagmorgen veilig uit en thuis gebracht te worden door Taxi Hebben B.V. onder de afgesproken condities.

Voor lange (enkele) retourritten vragen wij vooraf 50 euro aan te betalen. Op deze manier is er voor beide partijen een zekerheid dat de rit daadwerkelijk gereden kan worden. U krijgt van ons een betalingsbewijs die u bij de chauffeur inlevert. Deze zal dan het verschil met u verrekenen op afloop van de rit.

 

Vanaf 1 januari 2023 hanteren wij de volgende tarieven in de taxi's. De nieuwe taxiprijs wordt bepaald door een instap-, kilometer- en tijdstarief.

Autotarief (max. 4 personen):

Instaptarief € 4,02
Kilometerprijs € 2,96 p/km
Tijdstarief € 0,49 p/min.

        

Bustarief (5-8 personen of rolstoel)

Instaptarief € 8,17
Kilometerprijs € 3,72 p/km
Tijdstarief € 0,55 p/min.

 

Wachttijd € 49,64        

Wanneer u tijdig een rit bestelt over een lange afstand kunt u informeren naar een prijsafspraak. Deze wordt altijd schriftelijk of per mail bevestigd.

TX-keurmerk

Als consument of opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een taxi met een keurmerk, oftewel een taxi met het TX-Keur. Ook Taxi Hebben B.V. is in bezit van dit keurmerk.

Door onze taxi met het TX-Keur te kiezen weet u dat u op een eerlijke en comfortabele manier wordt vervoerd. De taxichauffeur kent de weg, weigert u niet voor korte ritten en de tarieven zijn inzichtelijk.

Kortom een taxi met het TX-Keur is...:

  • betrouwbaar: de chauffeur neemt altijd de juiste route en berekent u het juiste tarief;
  • veilig: de auto voldoet aan strenge veiligheidseisen;
  • netjes: zowel de auto als de chauffeur dienen volgens de criteria van het certificaat representatief te zijn;
  • onafhankelijk getoetst: de criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld. Alle taxiondernemers komen voor certificering in aanmerking, mits zij aan de voorwaarden voldoen.

En de taxi-chauffeur is...:

  • klantgericht: een TX-Keurtaxi mag geen korte ritten weigeren;
  • vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zonodig de Engelse taal;
  • vakkundig: de chauffeur van een TX-Keurtaxi heeft verschillende cursussen gevolgd om zijn werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Hoe herkent u een onze taxi met het TX-Keur?

Onze taxi met een TX-keur herkent u aan de blauwe stickers met daarop het TX-Keurlogo. Deze stickers zijn (verplicht) rechts op de voorruit, en (niet verplicht) achterruit en op de zijkanten van de taxi bevestigd.

Kiezen van een TX-Keurtaxi

Bij een standplaats bent u nooit verplicht de eerste taxi in de rij te nemen. U kunt altijd in de taxi van uw eigen voorkeur stappen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om een TX-Keurtaxi van ons te nemen.