nav logistiek nav occasions nav garage

Inlogformulier

Als u een inlog heeft om een rit te reserveren kunt u hier inloggen. -----------------------------------

Weekend-taxi

"Weekend vieren" met Taxi Hebben B.V. Gezellig samen op stap, en gegarandeerd veilig weer thuis! Taxi Hebben B.V. vervoert ieder weekend grote aantallen passagiers naar de diverse discotheken en andere uitgaansgelegenheden in de omgeving. Bij het boeken worden vaste afspraken gemaakt over de heen- en terugreis. Zo wordt gegarandeerd dat iedereen op de afgesproken tijd gebracht en gehaald wordt. Overbodige wachttijden behoren dus tot het verleden. Deze aanpak blijkt voor het uitgaanspubliek een toegevoegde waarde te hebben. Ieder weekend komen steeds meer aanvragen uit de Brabantse Peel en verre omgeving om op de vrijdag, zaterdagavond of zondagmorgen veilig uit en thuis gebracht te worden door Taxi Hebben B.V. onder de afgesproken condities.

Voor lange (enkele) retourritten vragen wij vooraf 50 euro aan te betalen. Op deze manier is er voor beide partijen een zekerheid dat de rit daadwerkelijk gereden kan worden. U krijgt van ons een betalingsbewijs die u bij de chauffeur inlevert. Deze zal dan het verschil met u verrekenen op afloop van de rit.

 

Vanaf 1 januari 2023 hanteren wij de volgende tarieven in de taxi's. De nieuwe taxiprijs wordt bepaald door een instap-, kilometer- en tijdstarief.

Autotarief (max. 4 personen):

Instaptarief € 4,02
Kilometerprijs € 2,96 p/km
Tijdstarief € 0,49 p/min.

        

Bustarief (5-8 personen of rolstoel)

Instaptarief € 8,17
Kilometerprijs € 3,72 p/km
Tijdstarief € 0,55 p/min.

 

Wachttijd € 49,64        

Wanneer u tijdig een rit bestelt over een lange afstand kunt u informeren naar een prijsafspraak. Deze wordt altijd schriftelijk of per mail bevestigd.